Funktionärshelg

Hej! Vilken händelserik vecka och helg det har varit! Här på Flyinge har SAAB International Grand Prix Dressage Flyinge gått. Världens längsta namn på en tävling! 😉

Jag har som sagt varit funktionär och fått gjort lite olika saker. Jag har varit med under veterinärsbesiktningen, gått med protokoll till två klasser och suttit som datorknappare under en Junior küren. Det var otroligt roligt och lärorikt att sitta bredvid domaren för att höra på poängen och kommentarerna. Något jag aldrig gjort förut. Jag försökte själv analysera och gå in för att se ritterna. Det var väldigt roligt!

Jag har också såklart gått på mässan som funnits. Det finns så mycket fint man skulle vilja ha! Lite shopping gick inte att undgå.

Jag har även hunnit med att rida under dessa fullspäckade dagar. Min skolhäst Cronist reds ut på idag tillsammans med två till från min klass. Amy har fått longeras idag och kommer promeneras till hovslagaren på skolan imorgon för att få nya skor 🙂

U25 Freestyle resultat.

Prisutdelning U25 Freestyle.

Det blev lite shopping också. I påsarna gömmer sig ett par ridbyxor och en regnkappa.

Min plats bakom datorn.

Mina klasskamrater och jag på tur i våra funktionärsjackor.

Det har varit en väldigt rolig vecka och helg. Så roligt att ha dessa duktiga ryttare på tävlingen så nära. Nästa vecka drar ytterligare tävlingar igång. Då är det dags för Breeders. Jag ska även där vara funktionär. Det är även så att mina två tränare kommer även hit! Så förhoppningsvis hinner jag träffa dem och prata lite!

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag som sagt gå med Amy till skolan och hovslagaren. Sen ska jag rida lektion direkt på morgonen. Äntligen är det dags för mig att ha ridlektioner och ridvecka igen! 🙂

SAAB International

Hej! Ännu en otroligt fullspäckad dag med stress mellan ställen och aktiviteter för att hinna med allt.

Började dagen tidigt i skolstallet. Mellan stalltjänstpassen cyklade jag hem och red Amy. Hon fick gå på galoppbanan idag, framåtbjudning och lydnad. Väldigt duktig var hon 🙂 Sen cyklade jag tillbaka till skolan för att lunchfodra hästarna och ha en tretimmars eftermiddags lektion. Efter lektionen var det återigen stalltjänst och ridning på min skolhäst Cronist. Vi red också på galoppbanan tillsammans med en från min klass och en skolhäst.

Senare på eftermiddagen har jag varit funktionär på SAAB International Grand Prix Dressage Flyinge. Idag anlände alla hästar och jag var med som funktionär på veterinärbesiktning. Spännande att få vara funktionär på en så stor och internationell tävling, något jag inte varit förut. Det känns roligt att ta del av tävlingen och se allt som händer runt om. Jag har nu lärt mig hur en veterinärbesiktning går till och kommer vara funktionär på andra områden veckan ut. Det bäst är att vi dessutom får se hela tävlingen de tider vi inte jobbar, vi har en egen läktare och har tillgång till den hela tiden under tävlingen. Dessutom har vi fått en snygg funktionärsjacka som vi får behålla. Detta ska bli väldigt kul och spännande. Det ska bli jättekul att få se så många fina ekipage och ritter!

Jag och några i min klass iförda funktionärsjackorna 🙂