Kanelbullensdag och hamburgare

Hej! Idag har varit en väldigt bra dag! Jag har gjort mycket kul och träffat många människor! 🙂

Imorse hade jag hopplektion med Cronist, superkul! Vilken ära det är att få träna för Piia Pantsu, hon är superduktig och väldigt bra! Det var en rolig och lärorik träning. Avstånd och sits.

Eftersom att det är kanelbullens dag idag fick vi en bulle av Hippologernas studentkår, HAS, som jag är med i. Tack så mycket! Jag och en klasskompis satt och fikade framför Breeders som hålls här nu. Senare på eftermiddagen mötte jag upp med min före detta granne och tränare. Hon tävlar här med sin fyraåring. Jättekul att få visa henne runt och umgås. Hon hoppar terräng imorgon som jag tänkte kolla på. Jag träffade även min dressyrtränare idag också, kul att se kända ansikten här nere!

Jag cyklade hem och red Amy efter det. Idag fick vi till ett bra pass. Hon har varit lite spänd på sistone på grund av alla nya intryck och miljöer. Men idag red jag bra och Amy var väldigt ridbar. Jag vill så gärna komma igång och träna för tränare med henne, förhoppningsvis drar det igång träningar på skolan snart. Då ska jag vara med!

Ikväll åkte jag och några som jag bor med in till Lund och åt på Tugg. Ett supergott hamburgerställe som jag inte har provat tidigare, väldigt goda burgare och tillbehör. Så kvällen avslutades på att bra, gott och trevligt sätt! 🙂

Amy redo för ett pass tidigare idag <3

Tugghamburgare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.