Breeders

Hej! Nu är det lördag morgon och en ny helg väntar. Det har varit och är Breeders här på Flyinge nu. Det startade i onsdags och avslutas på söndag. Det är tävlingar för svenskfödda unghästar. Jag har hunnit med att kolla en del och även gjort en skoluppgift kring dressyrklasserna.

Min fördetta granne och tränare var här och tävlade sin fyraåring i fälttävlan. Självklart har jag kollat på och hejat. Igår var det terrängmomentet, på en väldigt fin terrängbana. Jag var där och kollade på och fick även vara lite hästskötare. Emma och Bella slutade på en sjundeplats bland fyraåringarna, grattis! 😀

Jag och Bellamie SK.

Amy blev riden på galoppbanan igår. Jättetrevlig var hon och bjöd på ordentligt. Kul att ha så bra träningsmöjligheter här på Flyinge. Vi skrittade till galoppbanan, tog en sträcka i trav och sedan galopp i båda varven. Travade av henne ett halvt varv och skrittade sedan hem. Rolig, bra och nyttig träning för oss båda 🙂

Amy efter gårdagens träningspass.

Min fina häst <3

Nu ska jag ner till Amy och fixa stallet och sen rida. Får se vad jag hittar på med henne idag, funderar på att ta fram bommar och göra lite bomarbete. Ska efter det in till Lund för att handla lite. Senare ikväll ska jag träffa några från klassen och fira födelsedagar. Kvällen bjuder på utgång, vilket jag ser fram emot! Det ska bli kul! Hoppas ni får en bra lördag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.