Min fredag & lördag

God morgon! Idag väntar ännu en ledig och solig dag här i Skåne tillsammans med Krister <3

I Fredags slutade jag skolan vid tre. Då mötte Krister upp mig och vi promenerade tillsammans hem. Efter lite mat i magen red jag bort mot Kungsgården och red ett kort pass på en utebana. På kvällen åkte jag och Krister in till Lund för utemat, väldigt gott och trevligt!

Igår började vi dagen med en ordentlig sovmorgon. Det är sällan jag kan sova längre än till ungefär åtta, som idag haha! Men igår vaknade vi vid halv tio, åt frukost och åkte direkt till affären för att handla. Efter det fixade vi stallet och gjorde oss fina inför släktträff och kalas med en del av Kristers släkt som bor här nere, väldigt trevligt och uppskattat. På kvällen när vi kom hem longerades Amy och gosade mycket. Senare fixade vi inför en vinkväll med vin, ost, sylt, kex och vindruvor framför en film. Perfekt avslut på dagen!

Idag ska jag rida på förmiddagen och sedan ska vi åka in till Lund för att gå i lite affärer och förhoppningsvis ta en fika. Det ska bli fint väder idag igen med sol och många grader. Härligt höstväder! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.