Intensiv vecka

Hej! Mycket har hänt sen sist. Nästan en hel vecka har gått och det har varit en intensiv sådan. Jag har haft stalltjänst på Flyinge, vilket tar upp en del tid under dagarna. Krister har åkt hem, jag har haft min första examination och till och med hunnit med att festa!

I onsdags skjutsade jag Krister till bussen och vi fick säga hej då. Nästa gång vi ses kommer vara hemma då jag om några veckor ska åka hem en sväng! Ser verkligen fram emot det, var nästan två månader sen jag var hemma sist.

I går, torsdag, hann jag med mycket. Jag startade dagen med stalltjänst på skolan, cyklade hem mellan passen och fixade stallet hemma och longerade Amy. Tillbaka till skolan för stalltjänst igen och lunch och plugg efter det. Sedan cyklade jag hem för att åka till affären och handla. Tillbaka till skolan igen för sista stalltjänstpasset för dagen. Mycket på kort tid! På kvällen blev det festligheter och många från min klass åkte iväg till en skola i närheten där vi hade blivit inbjudna på sittning och fest. En väldigt rolig kväll som gärna görs om! 😀

Här är några bilder på mig och Amy på galoppbanan förra helgen. Min fina tjej! <3

Nu ser jag fram emot en helg med vila och tentaplugg. På tisdag har vi nämligen vår första tenta. Det känns såklart lite nervöst och jag ska ägna helgen åt att repetera och plugga allt jag lärt mig inför tentan. Nu ska jag gå och värma en matlåda och sätta mig i soffan framför Idol. Imorgon bitti är jag värd en lång sovmorgon! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.