En bra dag

Hej! Slutet på vardagen, idag är det fredag! Jag var ledig igår och fick undan en del skolarbete. Väldigt skönt, jag hade en mycket produktiv ledig dag igår. Jag tvättade, pluggade, tränade, rullade in höbalar i stallet (jäkligt tungt) och red ett kvällspass på Amy borta på Kungsgården. En bra dag!

Idag börjar jag skolan vid klockan ett. Så snart ska jag laga lite mat och senare lunchfodra hästarna innan jag cyklar till skolan. Jag slutar vid fyra och efter det kommer equiterapeuten hit igen för att kolla genom och behandla Amy för andra gången. Det var en månad sen sist så det är dags igen.

Några bilder på mig och Amy <3

I helgen ska jag ut med några från min klass. Det ser jag fram emot. Annars har jag en ledig helg och ska försöka sitta vid datorn och plugga så mycket jag orkar och hinner med. Trevlig fredag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.