Pinchos, hemresa och tentaresultat

Hej och godkväll! Nu var det mer än en vecka sen jag skrev här. Dagarna har verkligen gått i ett och jag har verkligen försökt att ta vara på dem. Jag har hunnit med mycket sen sist, jag har ridit olika hästar, hoppat för Jens Fredricson, varit ute i Malmö, sett på clinic för Henrik von Eckermann, ätit på Pinchos och bäst av allt – varit hemma! 🙂

Jag åkte hem i torsdags eftermiddag då jag var ledig på fredag och i helgen. Resan hem gick väldigt snabbt upplevde jag, jag var så taggad på att komma fram! Det tog mig nästan sex timmar i bilden. Jag har träffat många nära och kära! Vilken härlig känsla att få vara hemma efter två månader hemifrån. Det var många blandade känslor och tårar. Det var en desto jobbigare resa hem, när jag var tvungen att lämna. Men nu är jag tillbaka i vardagen här i Flyinge och ser fram emot att komma hem igen över jul.

Här nedan är bild på mamma med familjs nya hundvalp! Första gången jag träffar honom. Så otroligt söt! Han kommer ha växt mycket nästa gång jag träffar honom. Han är en Grand danois, så han kommer bli väldigt stor <3

Denna vecka har jag också fullt upp. Jag går i skolan från 7-17 varje dag. Sedan har jag Amy som ska ridas och plugg som ska göras. Det blir en intensiv vecka. Däremot har jag att se fram emot att Krister kommer på fredag och nästa vecka är betydligt lugnare i skolan. Skönt!

Idag fick vi även reda på tentaresultatet av första tentan. Jag blev Godkänd! Skönt att ha det avklarat. Nu är det bara att fortsätta mot nya tentor och plugg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.